Saturday, January 30, 2010

*Preparing Potluck...

Malam ini aku bersendirian d rmh. Orang2 dlm rmh ari ni bertukar tempat aku saja mls mo join dorg aku rasa lg aman aku bersendirian. Tringat plak aku 4 tahun berlalu aku tgl bersendirian d tempat org d sbbkn tugas dan tanggungjawab untuk kehidupan masa dpnku. Tp skrg e2 smua menjadi memori yg tdk akan ku lupakan sampai bila2. Dan ari ni aku rasakan seperti masa 4 tahun yg lalu tp sbnrnya mlm ni jak aku sendiri esk mlm riuh rendah lg rmh ni..huhuhu..


Tarihk 30 Januari 2010 adalah tarikh yg pertama untuk team ku Sabahan BigForumPro untuk mengadakan Potluck dan BBQ yg akan d adakan d Lagoon Park Karambunai. Pejam celik dah setahun aku sertai forum ni, terbaru forum ni dah ada group facebook untuk team2 sabahan forum.. tahniah SBFP.. Seperti yg d rancang sebelum menjelangnya hari keramaian tu ahli2 outing akan berkumpul d Daily (PoT untuk geng sabahan 4rum berkumpul untuk berbincang). Pada perjumpaan 29 Januari 2010 hanya 7 org ahli saja yg dpt hadir antaranya aku sendiri, yeokok (ketua outing), W8 (tn admin), mr.halu, max aka guntut, cire aka citut dan detz. Errmmmm selesai jak berbincang psl bahan2 yg mau d beli sambil mkn kami pn brgerak ke servay Likas untuk shopping. Sasaran utama semestinya 'chicken wing' ntah brp kilo aku pn tak ingat. Jam 10 selesai membeli belah dan aku telah d amanahkan untuk memerap 'chicken wing' tu. Tak sabar rasanya ari esk sbb blh mkn ramai2..hehehhe.. Ermmmmm mata aku pn dah lentok ni esk kena bgn awal lg nak pergi market ada brg lg yg tak sempat beli.. Next n3 after potluck ^_^


ni la 'chicken wing' yg aku perap

ni plak sosej.. pun perap jgk..hihihi




3 comments:

SERACURLYLA said...

- njoy yurs trip... waiting 4 de next n3... - jan lupa mkn utk aq ya sikin wings tu...

impian dalink said...

tatap klu e2..

911 said...

adess... tesiyum sampai sini bau sayap panggang tu..